top of page
screenvav.jpg
VÅRA PRODUKTER

Screen

SC800zip.jpg
UTFORSKA

SC 800 Zip-screen

SC 800 ZIP-screen är en högkvalativ screenmarkis för utvändigtbruk. Solskyddets sidor är försedda med ett påsvetsat lås, Som löper i en styrlist i sidoskenorna. Med detta system så blir produkten väldigt vindstabil och kan användas i  fönsterpartier med stora mått.

SC 800 Zip-screen finns i 2 olika utförande på kassetten (klassisk eller modern).

ZIP-screen är en vertikal Screengardin för utvändig användning. denna förses med motor, varje enhet med separat motor eller i serie upp till 3 delar.

ZIP-screen är vindtestad och klassad enligt DIN EN 13659, Vindklass 6 (upp till 39m/s)

Kassett storleken är 73 x 73mm, 90 x 90mm, 110 x 110mm samt 150 x 150mm bottenlisten är ca 45mm hög, sidoskenorna finns i olika utförande och bredder samt dubbel skena och den är even utrustad med en special fjäder i rostfritt stål för att hålla duken stramt.

Alla profil kan fås med alla Ral-färger.

UTFORSKA

Screenväv

En Screenväv är i princip en vidareutvecklad rullgardin som består av en kassett, screenduk och sidoskenor. Screen har en enkel och prismässigt konkurrenskraftig konstruktion. Med sina smidiga profiler och kompakta design är Zipscreen lätta att passa in i alla typer av fönsterkonstruktioner och därmed också i existerande fönster.
Normalt monteras Screen solskydd utvändigt, men kan även användas för invändigt bruk.

Det är dockviktigt att känna till att invändigt montage inte ger en lika bra avskärmningseffekt. Vid utvändigt montage är Screen den typ av manövreringsbara solskydd som påverkar fasadens utseende minst.

Screens är i första hand avsedda att användas på kommersiella och offentliga byggnader men kan även monteras på privata hem. Avskärmningen består av en specialvävd textil som är behandlad för att tåla utomhusmiljöer. Screenväven är genomskinlig i nedfällt läge. Textilen löper i gejdrar av aluminium eller vajer och som standard levereras pulverlackerade i kulör RAL 9010.

Kassett, bottenprofil och sidoprofiler i vitlackerad strängpressat aluminium. Dukrör i galvaniserat stål.
Gavlar i galvaniserad pulverlackerat stål.
Gavelbussning (adepter) Acetal-gjuten plast
Rörbussning i pressgjuten aluminium alt. plast
Bandrulle i ASB-plast
Väggkonsol i strängpressad naturanodiserad aluminium.
Gavelskruv i rostfri A2
Screenduk PVC belagd krympfri duk i två kvalitéer

screenvav1.jpg
zipscreen.jpg
UTFORSKA

Zip-Screen

Soloscreen ZIP-screen är ett system för utvändigtbruk. Dukens sidor är försedda med ett påsvetsat lås, Som löper i en styrning i sidoskenorna. Detta solskydd gör produkten oerhört vindstabil varpå den kan användas i  fönsterpartier med stora mått.

ZIP-screen är en vertikal Screngardin för utvändigt bruk. Solskyddet kan förses med motor, varje enhet med separat motor.

ZIP-screen är vindtestad och klassad enligt DIN EN 13659, Vindklass 4 (som är 14-17m/s)

vid automatisk styrning rekommenderas ett vindvärde på 15 m/s.

Kassett storleken är 102 x 100mm, bottenlisten är 45mm hög, sidoskenorna är 34mm breda,

Alla profil har standard färg RAL 9010.

UTFORSKA

SC Screen

Screen SC är en Screengardin för utvändigt bruk. Gardinen kan regleras med band , vev eller motor. Vid motoralternativ kan flera enheter seriekopplas och utrustas med sol & vind automatik.

Samtliga tre modeller levereras inbyggd i strängpressad aluminiumkassett. Standadfärg är naturanodiserad aluminium men kan fås i RAL-färg (special beställes). Screenväven levereras som standard med en pvc-belagd polyesterväv. Denna finns i olika kvaliteter.

SCscreen.jpg
bottom of page