top of page
Versuz1-1024x576.jpg
VÅRA PRODUKTER

Restaurangmarkiser

FA92-Duo-1024x683.jpg
UTFORSKA

FA92 DUO

En fristående markis över en uteservering, dagis gård eller i hemma miljö har därför många funktioner. FA92 Duo ger dig och dina gäster skugga vid soliga dagar och en ombonad miljö. Med Fa92 Duo får du en robust och samtidigt ovanligt smäcker markis som klarar Vindklass 2 väder. Konstruktionen är i aluminium max mått per modul är 600 cm bred och 600 cm utfall (300cm åt varjehåll från mitten). Denna markis har en justerbar fallvinkel på 5 -20 grader. Markisen kan med fördel förses med allvädersduk för bästa prestanda. Markisen kan fästas i marken på olika sätt befintligt trädäck eller gjutna plintar, markisen kan också monteras med vikter på en fördelningsplatta i en låda som skapar extra sittyta.

Stativet består av strängpressad aluminiumprofiler som är Pulverlackerade samt detaljer, dessa finns vitt  RAL 9010, 0914 svart som standard. Alla komponeter är lackade med ED lack som ger ett långvarit korrosionsskydd.

UTFORSKA

Verzuz

Restauranggästerna fyller uteserveringarna så fort vårens första solstrålar sticker fram och de flesta ger sig inte förrän löven faller från träden. En markis över en uteservering har därför många funktioner. Senator ger dig och dina gäster skugga vid soliga dagar och en ombonad miljö. Dessutom är den en perfekt reklampelare för restaurangens sponsorer.

Med Senator får du en robust och samtidigt ovanligt smäcker markis som klarar de flesta väder. Konstruktionen är i aluminium med en kassettlåda som skyddar duken när den är inrullad.

Senator manövreras enkelt med motor. Tillbehör som bärande stativ till sadelmontage, täckplåt, hängrännor, stuprör samt gavlar ger ett komplett och flexibelt markissystem. Senator är en helt igenom svensktillverkad markis.

Versuz1-1024x576.jpg
bottom of page