top of page
rullgardin-i-kassett1-1-1024x682.jpg
VÅRA PRODUKTER

Rullgardin Stockholm

LÄMNA DINA UPPGIFTER
Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Din Expert På Rullgardiner I Stockholm

Rullgardiner är ett klassiskt sol- och insynsskydd med massor av möjligheter, de finns i fyra olika varianter: transparent, halvtransparent, tät och mörkläggande rullgardin och passar därför vilken miljö som helst. Vi har snygga enfärgade rullgardiner i olika modeller så att den kan matchas diskret till inredningen efter önskemål.

Vi kan även erbjuda rullgardiner i runda snygga kassetter och med eller utan sidokanaler för att få en helt mörkläggande lösning.

Hos oss hittar man måttbeställda rullgardiner så att du kan få precis det som passar. Kontakta oss för offert eller om du vill veta mer!

rullgardin-i-kassett1.jpg
UTFORSKA

Motoriserade Rullgardiner

Våra motorer är ett trådlöst system som gör det möjligt att styra gardinerna som du själv vill utan att behöva gå runt och justera varje gardin för hand, eller varför inte låta solen styra det hela via en sensor i fönstret. Motorn i gardinen får ström från en sladd till ett eluttag och upp till 5 rullgardiner kan styras separat med en fjärrkontroll.

Motoriserade Rullgardiner I Stockholm, En Banbrytande Lösning

Dessa rullgardiner kombinerar funktionalitet med elegans och du kan enkelt kontrollera solskyddet i ditt hem eller företag med ett enkelt knapptryck. Från att hålla ut solens strålar på sommarens varmaste dagar till att skapa lite extra integritet, erbjuder våra högkvalitativa rullgardiner en enkel och modern lösning.

Kontakta oss på Niklassons Markiser för att få mer information om denna innovativa produkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön.

REFERENSER

Vanliga Frågor Om Rullgardiner

 • Vilket solskydd passar bäst?
  Det är en fråga som avgörs av många faktorer. Hur ser din bostad ut, vilka krav ställer du, hur ser din budget ut och vilka övriga preferenser har du? För vissa är vanliga persienner det bästa valet – för andra så är markiser ett bättre val. Har man exempelvis en egen verksamhet – restaurang eller café – finns speciella solskydd som går att skräddarsy för detta. Valet är svårt, men vi hjälper dig gärna att hitta rätt!
 • Hur många olika typer av markiser finns det?
  Det är enkelt att bunta ihop alla markiser till en och samma sak. Sanningen är emellertid den att det finns flera olika typer av markiser – som alla har olika egenskaper och som passar bättre och sämre vid olika typer av boenden. Hos oss hittar du allt från fönstermarkiser, korgmarkiser och terrassmarkiser. Dessutom finns restaurangmarkiser i vårt lager. Oavsett vilken sort du väljer så garanteras du en lösning som passar bäst för din bostad och din budget när du väljer oss.
 • Installation av markiser
  Vad gäller installation och montering av markiser är det betydligt svårare än vad många tror. Handlar det om exempelvis fönstermarkiser eller – i synnerhet – terrassmarkiser är det dels ett tungt jobb och dels också ett jobb som kräver vissa förkunskaper och rätt verktyg. Ett misslyckande i samband med installationen kan innebära att markisen lossnar från förankringen och att exempelvis fasaden på ditt hus skadas. Det kan även innebära att din markis hänger snett – och att du inte alls når det estetiska lyft till bostaden som du velat nå. Givetvis så är det också en fråga om funktion: en felaktig installation kan innebära att din markis inte går att fälla in- eller dra ut som den ska göra. Vi erbjuder alltid installation och montering i samband med att du köper markiser. Att inkludera ett professionellt jobb med installationen är en garanti för lång livslängd, full funktion och ett estetiskt lyft till din villa, lägenhet eller restaurang.
 • Skötsel, service och underhåll av markiser och solskydd
  För att dina framtida markiser – eller ditt solskydd – ska nå den förväntade livslängden vilar ett visst ansvar på dig och din förmåga att sköta om- och underhålla dem. Det krävs att du exempelvis tvättar dina markiser med jämna mellanrum – lämpligen efter vintern och i samband med våren. Det är idag enklare att hålla efter markiser som en följd av den tekniska utvecklingen på tyget. I övrigt så rekommenderas även regelbunden service av markisens mer tekniska detaljer. I synnerhet om du har en automatisk markis så kommer en regelbunden service att vara en garant för en längre livslängd. Vi erbjuder service av alla typer av markiser och du kan även med fördel anlita oss även för underhåll i samband med att din service utförs. Vi kan även utföra reparationer – antingen på plats eller i vår verkstad – och du får genom våra tjänster en investering som lönar sig. Dina markiser ser snygga ut, de håller över tid och de erbjuder alltid den funktion som du vill ha. Genom regelbundet underhåll och service så sparar du pengar då du slipper akuta, mer kostsamma skador. Kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi kan hjälpa dig!
 • FRÅGA 1: VAD ÄR TYPISKA RULLGARDINER?
  Svar: Rullgardiner är en typ av solskydd som kan justeras manuellt genom att dra i snöret eller kedjan. De erbjuder funktionalitet och enkelhet för att reglera ljusinsläppet i ditt hem eller företag.
 • FRÅGA 2: HUR FUNGERAR RULLGARDINER?
  Svar: Rullgardiner används genom att man manuellt drar i snöret eller kedjan för att höja eller sänka gardinerna efter behov.
 • FRÅGA 3: ÄR INSTALLATIONEN AV RULLGARDINER KOMPLICERAD?
  Svar: Nej, installationen av rullgardiner är vanligtvis enkel. Vid behov erbjuder Niklassons Markiser professionell installationshjälp.
 • FRÅGA 4: ÄR RULLGARDINER ENERGIEFFEKTIVA?
  Svar: Rullgardiner kan bidra till att reglera värme och ljus i ditt hem eller företag, vilket kan påverka energieffektiviteten.
 • FRÅGA 5: HUR UNDERHÅLLER JAG MINA RULLGARDINER?
  Svar: Underhåll av rullgardiner är vanligtvis enkelt. De behöver oftast bara torkas av med en mjuk trasa för att hålla dem rena och dammfria.
 • FRÅGA 6: VAR KAN JAG KÖPA RULLGARDINER?
  Svar: Du kan köpa rullgardiner direkt från Niklassons Markiser. Kontakta oss idag för mer information och en offert.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

bottom of page